Zonnepanelen reinigen
Wij hebben voor alle werkzaamheden een passende oplossing. Bel of mail ons en wij nemen graag contact met u op voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen reinigen


Afhankelijk van uw woongebied, kunnen verontreinigde zonnepanelen in opbrengst 5-15% afnemen. Dit door de vuil die zich in loop der tijd ophoopt.

Vooral bij huizen of panden waar veel verkeer rijdt, veel bomen staan of veel industrie en/of land en veeteelt is. Daarom is het rendabel om uw zonnepanelen zo nu en dan te laten reinigen.


Bij het wassen van zonnepanelen mag nooit schoonmaakmiddelen of chemicaliën gebruikt worden (gebruik ook geen kraanwater i.v.m. kalkaanslag). Daarom werken wij uitsluitend met osmose (ontkalkt) water en een zelfroterende zachte borstel, die geen krassen veroorzaakt.


Het wassen van zonnepanelen, wordt in de meeste gevallen een of twee keer per jaar uitgevoerd. Dit om zo hoogmogelijke rendement te behalen.
Bij “vervuilde” woongebieden worden de zonnepanelen vaker schoongemaakt voor een hogere opbrengst van uw energie.


     De voordelen

  • Hoger rendement
  • Professionele reiniging
  • Osmosewater
  • Krasvrij
  • Langere levensduur panelen
  • Milieuvriendelijk 


Wij werken sinds enige tijd samen met de firma SolSolutitions uit Pijnacker.

SolSolutions is gespecialiseerd in zonne-energie. Zij leveren en installeren bij particulieren, bedrijven en in de land- en tuinbouw. Dit doen Zij al sinds 2009.

Wilt u meer informatie kijk dan op hun website www.solsolutions.nl.

 

Copyright AVB Reiniging en Onderhoud , laatst bijgewerkt november 2019