Onderhoud
Wij hebben voor alle werkzaamheden een passende oplossing. Bel of mail ons en wij nemen graag contact met u op voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Onderhoud


AVB reiniging en onderhoud voert verschillende onderhoudswerken uit.

Kleinschalige schilderwerkzaamheden zijn een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort.

Buitenschilderwerk is vaak niet zo maar even te doen. Vaak wilt u alleen dat ene raam of alleen die ene deur voorzien van een nieuwe verflaag. Juist deze kleinschalige schilderwerkzaamheden zijn onze specialiteit.

Maar denkt u ook aan uw lateien of dakgoten. Deze hebben ook onderhoud nodig.


Ook groenonderhoud van uw gebouw is essentieel. AVB Reiniging en onderhoud kan in overleg ook uw groenvoorziening bijwerken. Denk hierbij aan heggen knippen of het weghalen van klimop planten


Daarnaast voeren wij ook de volgende werkzaamheden voor u uit: Reinigen van dakgoten, Opleveringsschoonmaak, Leeghalen van woningen, Verwijderen van dierlijke uitwerpselen, Plaatsen van duivenwerende pinnen en nog vele andere werkzaamheden.


AVB reiniging en onderhoud voor al uw werkzaamheden.

Copyright AVB Reiniging en Onderhoud , laatst bijgewerkt november 2019