Kunststofkozijnen conserveren
Wij hebben voor alle werkzaamheden een passende oplossing. Bel of mail ons en wij nemen graag contact met u op voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Kunstof kozijnen reinigen


Kunstof kozijnen worden na verloop van jaren vies en lelijk door vuilaanslag en weersinvloeden. Dit geeft een onprofessionele en rommelige uitstraling van het pand. AVB reiniging en onderhoud kan deze kozijnen weer de uitstraling geven die u graag ziet. Schoon, glanzend en mooi.

Bewerking

Kunstof kozijnen welke verweerd zijn zullen door ons eerst in een milieuvriendelijke creme gezet worden. Hierdoor wordt het vuil al een beetje losgeweekt. Hierna worden de kunstof delen licht gepolijst. Door het polijsten verdwijnd de verwering en komt de orginele glans weer naar boven. Na de behandeling zal er een flinterdunne beschermlaag achterblijven op het kunststof dat voor langdurige bescherming zorgt. Op de foto's ziet u het resultaat van de behandeling. Door regelmatig onderhoud van de kozijnen voorkomt u dat ze gaan verweren.


AVB reiniging en onderhoud kan uw kozijnen reinigen conserveren en onderhouden op projectbasis of op contractbasis. Indien u meer informatie wilt of u wilt een vrijblijvende offerte neemt u dan contact met ons op via de contactpagina of direct per telefoon.


AVB reiniging en onderhoud voor al uw werkzaamheden.

             Voor behandeling

            Na behandeling

Copyright AVB Reiniging en Onderhoud , laatst bijgewerkt november 2019